De Vakbroeders

Modern schildersbedrijf

Het proces van A tot Z

Om een klus te laten klaren door De Vakbroeders is het verstandig om te weten in welk proces u stapt. Na contact te hebben gelegd, komt Jur vrijblijvend langs om advies te geven en een offerte op te maken. U heeft dan ruim de tijd om te reageren. Bij akkoord wordt er een afspraak ingepland om de details te bespreken. Niet voor niets: The devil is in the detail. Een andere belangrijke pijler bij De Vakbroeders is dat zij altijd een schone werkomgeving achterlaten en samen met De Vakbroeders loopt u als klant een opleveringsronde. U kunt dan nog aangeven of er iets aangepast moet worden.

Alternate text for the image

Jur & Eyoub

Het verhaal achter De Vakbroeders

Jur en Eyoub, De Vakbroeders. Niet alleen in het vak zijn het broeders, maar ook al geruime tijd daarbuiten. Na een lange tijd voor een baas te hebben gewerkt ontstond de wens bij beiden om samen een bedrijf te beginnen. Ze hadden immers alles op orde: diploma’s, vakkennis, jaren ervaring, kennis van oude en nieuwe technieken. Waarom ook niet? De Vakbroeders is een opeenstapeling van deze samenloop.

Proces

Analyseren van de wensen van de klant.

Hopelijk heeft u al door dat bij ons, zoals het hoort, de wens van de klant vooropstaat. Nog belangrijker is dat u te allen tijden, gedurende het werkproces of daarbuiten, ons kunt benaderen bij vragen of onduidelijkheden.

Alternate text for the image

The devil is in the detail

Wij nodigen u graag uit om de uitgelichte projecten van ons te bekijken. Hopelijk kunt u daaruit opmaken wij ons richten op de details.