Een prachtige villa voorzien van een grote verzameling kleuren.

Villa Gastel

Zulke woningen als ‘canvas’, daar wordt toch iedere schilder enthousiast van! In de zomer van 2020 hebben wij deze schitterende villa onder handen mogen nemen. Dit was voor De Vakbroeders een uitgesneden project door de grote verscheidenheid van diensten, die we erin kwijt konden. We mochten namelijk het gehele interieur van deze woning aanpakken met allerlei verschillende diensten, zoals: latex spuiten, lakspuiten en behangwerkzaamheden.

In dit geval werd het kleuradvies gedaan door een interieurontwerper, gekozen door de klanten zelf. De Vakbroeders hebben ook mogelijkheden om kleuradvies te geven. Wij voelen ons erg thuis in uitgebreid kleuradvies geven, met name in verschillende combinaties als latex spuiten en behangwerkzaamheden. Dit komt door onze jarenlange ervaring in particuliere projecten, maar ook door onze vakkennis en opleidingen.

    • Opdrachtgever
    • Particulier
    • Realisatie
    • 2020
    • Kleurenpalet

Helaas heeft de vorige schilder het huis aangepakt met een lakroller. De structuur die deze roller heeft gemaakt hebben wij dus moeten wegschuren. Daarna hebben we de hele woning geschuurd, zodat alle schuurkrassen verdwenen en er een mooie glans tevoorschijn kwam.

Het houtwerk is geschilderd met de Platina SB van Veveo. Met deze lakverf zijn we al geruime tijd bekend en staat garant voor uitmuntende weersbestendigheid en extreem lang glansbehoud.

Ook hebben wij bij deze woning een spatrand, donkerblauwe ‘plint’ aan de onderkant van de gevel, aangebracht. Een spatrand zorgt voor een verlengde, frisse uitstraling van uw gevel.